Jumaat, 25 Disember 2015

Pengedar Shaklee Kulim, Kedah

Assalamualaikum..selamat malam..

Dah lama xmenulis dalam blog ni..hihi
Malam ni terpanggil untuk perkenalkan siapa saya yang sebenarnya..hehe

Ok saya ni adalah pengedar Shaklee yang sah untuk kawasan Kulim, Kedah ye..

Jadi anda yang duduk area Kulim boleh la contact saya di talian 0197439447.. Nak telegram boleh, wasap pun boleh ye..

24 hours..hehe xkisah pun..tapi klu tgh mlm sy xreply tu bermakna saya tido la ye..

Kalau berhajat nak try shaklee do pm me ok??

Saya boleh cod kawasan :

✅ kuala ketil
✅ kulim
✅ kulim hi tech
✅ kulim utama
✅ padang serai
✅ seberang jaya
✅ baling pun boleh 😄

So jangan segan2 pm saya ye..
Sekian sharing untuk malam ni..

Selamat malam..Assalamualaikum 😊


Tiada ulasan:

Catat Komen