Isnin, 11 Jun 2012

Jenis-Jenis Set Penyusuan Utk Ibu

Credit to Hanum

Ibu-ibu yang menghadapi masalah dalam penyusuan seperti susu yang merudum, susu sikit, susu tidak cukup dan sebagainya namun tidak pasti untuk memilih set yang mana bagi ibu menyusu, boleh refer yang ni ye. Kami ada 3 jenis set untuk ibu menyusu iaitu:

1. Set Breastfeeding Euphoria
- set ini adalah trial pack yang boleh diconsume selama sebulan.Harga trial pack adalah RM80 dan bagi yang inginkan set penuh, boleh dapatkan dengan harga istimewa jika membuat pembelian di blog ini. Set penuh ini boleh bertahan sehingga 6 bulan dan sangat berbaloi dimiliki.
2. Set Breastfeeding Euphoria+Energizing Soy Protein(ESP)
- set ini sama seperti set no 1 di atas tetapi ada tambahan ESP yang mana fungsinya adalah lebih lagi daripada set no 1. Harga istimewa diberikan pada pelanggan yang membuat pembelian di blog ini.

3.Set Breastfeeding Euphoria+Energizing Soy Protein(ESP)+Ostematrix
- set ini adalah yang paling optimum dalam set penyusuan ibu. Set ini sesuai diambil oleh ibu-ibu yang sangat inginkan perubahan dalam penghasilan susu mereka.


Jangan lupa amalkan sesi direct feed dan mengepam dengan kerap untuk memastikan hasilnya seiring ye. Ibu yang sihat dan bertenaga insyaAllah pasti dapat menghasilkan susu dengan optimum. Minum air lebih dari biasa ye. Moga berjaya!

Utk keterangan lanjut sila hubungi saya Izni di talian 019-7439447.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan